Kultuurset Motobandet üllatas sintlaste soe vastuvõtt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurne motobande peatus Sindis Olerexi tanklas.
Kultuurne motobande peatus Sindis Olerexi tanklas. Foto: Mehis Palotu

Eile õhtul peatus Sindis Olerexi tanklas paljudest tuntud inimestest koosnev sõpruskond Kultuurne Motobande, uudistajatele jagati helkurveste ja autogramme.

“Sindis oli nii palju rahvast, et vahepeal tundus, nagu tuleks pooled helkurvestid sinna jätta,” kommenteeris Kultuurse Motobande ellu kutsunud Kuningas Arthuri fondi esimees Mart Mikk pärnumaalaste huvi mootorratturite tegemiste vastu. “Väiksemates kohtades paistab vastuvõtt olevat rahvarohkem ja südamlikum.”

Kultuursesse Motobandesse kuuluvad paljud Eesti tuntud kultuuritegelased popmuusikutest ooperilauljate ja teletegijateni. Tuntumatest inimestest startisid Tallinnast retkele Jaagup Kreem, Tõnu Kark, Tanel Talve ja Tiit Sukk, Sindis ühinesid seltskonnaga näitlejad Sepo Seeman, Ahti Puudersell ja Ago Anderson.

Eile ja täna tiirutas Kultuurne Motobande Eestimaal, homme võetakse suund Peterburi poole, kus antakse üle annetused Peterburi Jaani kiriku sepisväravate taastamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles