G4S pidas kinni Pärnus kauplusesse sisse murdnud naise

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4Si patrullauto.
G4Si patrullauto. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pühapäeva õhtul pidas G4Si patrull kinni ning andis politseile üle noore naise, keda on alust kahtlustada varguses väärisesemetega kauplevast poest.

Pühapäeval kell 18.42 tuli G4Si juhtimiskeskusesse sissetungihäire Pärnu kesklinnas asuvast kauplusest. Paari minutiga sündmuskohale jõudnud patrulliekipaaži turvatöötaja märkas, et kaupluse katkisest vaateaknast ronib välja noor naine, teatas G4S pressiesindaja Julia Garanža.

Turvatöötaja pidas neiu kinni ning andis üle kohale kutsutud politseile. Esialgsetel andmetel sisenes 24aastane naine kaupluse teenindussaali läbi katki löödud vaateakna ning lõhkus seal klaasist vitriinkapi, millel oli väljapanek kristallist toodetega. Kaupluse esindaja hindas lõhkumisega tekitatud kahju ligi 1000 eurole.

Juhtumi uurimiseks alustas politsei Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtimisel kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb varguse katset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles