Kõik soovijad saavad eurokalkulaatori

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe toimetusse on helistanud inimesed, kes siiani ei ole saanud posti teel eurokalkulaatorit. Aadresside järgi otsustades on tegemist suurte kortermajadega, mistõttu küsisime AS Eesti Postist, kuidas ikkagi jääb nende kalkulaatoritega.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder vastas toimetuse e-kirjale nii: ”Eesti Post on alates 5. novembrist toimetanud Eesti peredele 560 672 Euroopa Komisjoni ja rahandusministeeriumi ühissaadetist.

Huvi kalkulaatorite vastu on väga suur. Meile on laekunud üle 3000 avalduse inimestelt, kes ei ole eurokalkulaatorit ei saanud, aga sooviksid seda siiski. Nendele korraldab Eesti Post kalkulaatorite lisapostituse jaanuaris.

Kuivõrd otsepostituseks varutud kogus on juba laiali jagatud, tuleb rahandusministeerium vastu inimeste ja sotsiaalhoolekandeasutuste soovidele ning tellib kalkulaatoreid juurde.

Lisakogus kalkulaatoreid jagatakse elanikele välja jaanuaris. Eesti Post teeb omalt poolt kõik, et saadetised jõuaksid saajate kätte enne krooni ja euro paralleelkäibe lõppu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles