Päästekeskus kutsub ohutusalasele koolitusele

Raido Keskküla
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Eesti päästekeskus.
Lääne-Eesti päästekeskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 9. veebruaril alustab Lääne-Eesti päästekeskus oma piirkonna komandodes elanikele mõeldud ohutusalaste koolitustega. Projekti eesmärk on elanikkonna ohutusalase teadlikkuse tõstmine, praktiliste oskuste õpetamine ja koduse tuleohutuse parendamine.

Koolitusel osalejatele tehakse ülevaade päästevaldkonnast, õpetatakse hindama kodust tuleohutust ning tegutsemist tulekahju korral. Samuti on plaanis praktiline harjutus tulekustutiga ning tutvumine päästekomando elu-olu ja päästetehnikaga, teatas Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremets.

Kohapeal saavad vastuse kõik elanikke huvitavad küsimused. Koolitusel osalenutel on hiljem võimalus tellida eluruumi valdaja nõustamise teenus, mille käigus päästekeskuse spetsialist nõustab elanikku, kuidas muuta kodu turvalisemaks.

Elanike ohutusalaste koolitustega tehakse algust kolmes maakonnas: Järva-, Pärnu- ja Hiiumaal. Pärnu komandos toimub koolitus 9. veebruaril.

Koolitusel osalemiseks tuleb huvilistel end eelnevalt registreerida e-posti aadressil ennetus@gmail.com või maakonna ennetaja telefonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles