Raekoja juures muutus parkimiskorraldus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Uuel ja Nikolai tänaval muutus liikluskorraldus.
Pärnus Uuel ja Nikolai tänaval muutus liikluskorraldus. Foto: LIIS ROTAR/

Pärnus Uuel tänaval asuva raekoja hoone juures muutus teisipäeval liikluskord, mille kohaselt on nüüdsest keelatud Pärnu külastuskeskuse ees peatuda.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo sõnutsi jääb külastuskeskuse juurde autodele siiski kaks kohta, kus tohib parkida kuni 15 minutit.

Ollo seletuse järgi muudeti liikluskorraldust seetõttu, et tänavale pargitud autod ei ummistaks külastuskeskuse esist, külastuskeskusesse ja linnagaleriisse oleks jalakäijatel parem ligipääs ja raekoja hoonele kena vaade.

Nikolai tänaval, kus varem tohtis parkida vaid linnavalitsuse loaga, võivad nüüd parkida kõik soovijad.

Murakas-Ollo tuletas meelde, et läheduses on veel Malmö tänava parkla ja ümberkaudsetel tänavatelgi on piisavalt parkimiskohti.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liiklusspetsialisti Toomas Tammela sõnade kohaselt märgitakse lähinädalate jooksul Pikale tänavale Pika ja Nikolai tänava ristmiku lähedale maha kaks parkimiskohta Pärnu külastuskeskust külastavatele bussidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles