Weekend Festivali Pärnu jäämine pole endastmõistetav

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Korraldajad kaalusid tõsiselt, kas Eesti eri paigust ja välismaalt kümneid tuhandeid inimesi kohale meelitav Weekend Festival Baltic võiks järgmiselgi suvel toimuda suvepealinnas. Veel novembri keskpaigani oli päevakorral suurpidustuse korraldamine Tallinnas Stroomi rannas.

Praeguseks on aga kindel, et kolmel eelmisel suvel Pärnu rannas peetud pop- ja tantsumuusikafestival asukohta ei vaheta. Võrreldes eelmiste rannapidudega nihkub selle aeg kahe nädala võrra edasi, augusti kolmandale nädalavahetusele. 

Weekend Festivali Pärnu jäämine oli kindel hiljemalt 22. novembril, kui ürituse pressiesindaja Gunnar Viese seda ajakirjanikule kinnitas. Info avaldamisega viivitati turunduslikel põhjustel: oodati eelmise rannapeo järelfilmi valmimist ja selle veebis avaldamist, toomaks järgmise festivali toimumisaeg ja -koht linateose lõpus vaatajateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles