Weekend Festival Baltic alustas piletite eelmüüki (1)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival
Weekend Festival Foto: Gertrud Alatare

Augustis Pärnu rannas kolmandat korda toimunud Baltikumi suurim muusikapidu Weekend Festival Baltic avalikustas sotsiaalmeedias tänavuse festivali aftermovie`, milles ühtlasi tehti teatavaks tuleva-aastase ürituse koht ja aeg. Samuti algas piletite eelmüük.

Järgmise aasta Weekend Festival Baltic toimub traditsiooniliselt Pärnu rannas, kuid mõnevõrra on muutunud festivali kuupäevad: seekord kestab pidu 16.–18. augustini.

Festivali üks omanikest Hardi Loog lausus, et igal aastal on fännid küsinud pileteid juba detsembris eesmärgiga kinkida neid jõuludeks. "Tänavu me selle võimaluse anname," sõnas Loog, kelle teatal saab aasta lõpuni kolme päeva passi 75 euroga. "Esimesed esinejad teeme teavaks jaanuari lõpus ja siis algab tavapärane piletite avalik müük."

Eelmüük 2018. aasta festivalile toimub 11.–31. detsembrini, 11.–17. detsembrini saavad pileteid osta ainult Tele2 kliendid vastava sooduskoodiga. Pileteid on võimalik osta www.weekendbaltic.com ja piletilevi.ee vahendusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles