Fotod sündmuspaigalt: jõulupakke vedanud veok sõitis Nurme külas teelt välja (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öösel kella kolme aegu sõitis Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 119. kilomeetril Nurme külas haagisega Vene numbrimärkidega veok teelt välja. Ettevõtte esindaja rääkis kohapeal Pärnu Postimehele, et masin vedas jõulupakke.

Pärastlõunal jõudis õnnetuspaigale teine veok, millele hakati kaupa ümber laadima. "Inimesed kingitustest ilma ei jää," märkis ettevõtte esindaja, kelle sõnutsi peavad kingipakid jõudma homme Peterburi ja Moskva inimesteni.

Veokijuhi väitel pidi ta eesmise auto pärast järsult pidurdama ja sõitis seejärel libeduse tõttu teelt välja.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Viktoria Korpani teatel liiklusõnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Ettevõtte esindaja jutu järgi oli veokijuht juhtunust nii suures šokis, et ta viidi Pärnu haiglasse kontrolli.

Korpani väitel tegeleb juhtumiga edasi kindlustus.

Kuna sõiduteele turritava haagisega veok oli kraavis tunde, oli seal liiklus pikka aega häiritud: suletud oli Pärnu viiv sõidurada. Liikluse reguleerimiseks oli maanteeamet paigaldanud sinna lisaliiklusmärke.

Kell 13.13 teatas maanteeamet, et liiklus on seal täielikult suletud. Umbes veerand tundi hiljem oli Tallinna viiv sõidurada taas avatud. Täielikult avati maantee liiklusele kella 16 paiku.

Maanteeameti liiklusjuhtimiskeskuse teatel olid põhi- ja suuremad tugimaanteed varahommikul enamasti soolaniisked või -märjad. Mandril oli teedel nähtavus hea ja ilm enamjaolt sademeteta.

Õhutemperatuur püsib kõikjal Eesti plusspoolel. „On jäiteoht!“ toonitas maanteeamet.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Õhutemperatuur kõigub null kraadi ümber. Ilmaolud on muutlikud ja teedel püsib kiilasjää oht.

Maanteeameti meeldetuletus sõidukijuhtidele:

Vältige asjatuid möödasõite.

Muutlike ilmaolude korral olge eriti ettevaatlik, sest lühikese distantsi korralgi võivad teeolud suuresti erineda.

Ohutuks liiklemiseks valige teeoludele vastav kiirus ja sõidustiil.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles