Piltuudis: Pärnu külje all vajus politseiauto läbi merejää (7)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu külje all Reiu külas vajus politseiauto läbi merejää.
Pärnu külje all Reiu külas vajus politseiauto läbi merejää. Foto: Erakogu

Täna hommikul vajus Pärnu külje all Reiu külas läbi merejää politseiauto.

Merel kala püüdnud mehe jutu järgi liikus auto linnast Uulu poole üsna suurel kiirusel, nii et vett tuiskas kahte lehte, ja vajus sisse kohas, kus vesi oli jää peale valgunud.

"Kalda ääres on loevesi ja see teeb jää pehmeks," märkis kalamees, kelle sõnutsi on Reiu kandis merel jää paksus umbes 15 sentimeetrit.

"Politseinikud väitsid, et kaitsevad kalastajaid, ja siis saavad ise sellise rumalusega hakkama," imestas kalamees.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimere sõnade kohaselt juhtus õnnetus merepäästjatega, kes käisid rannikualal jääluuret tegemas. 

„Nad arvestasid paarkümmend sentimeetrit valesti ja auto vajus pisut ära. Ametnikud said oma jõududega august välja ja nendega on kõik korras,” ütles Sinimeri. 

Sinimeri sõnutsi on juhtunu moraal see, et kui aastatepikkuse jäält päästmise kogemusega professionaalidelgi läheb viltu, võib viltu minna kõigil. „Paremat näidet on raske leida, seega palun oleme ettevaatlikud!” lausus ta.

Pärnu külje all Reiu külas vajus politseiauto läbi merejää.
Pärnu külje all Reiu külas vajus politseiauto läbi merejää. Foto: Erakogu
Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles