Kutsehariduskeskuse lahtiste uste päeval jagatakse vastuvõtutulemusele lisapunkte

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus jagab sisseastujaile lisapunkte.
Pärnumaa kutsehariduskeskus jagab sisseastujaile lisapunkte. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Järgmise kuu hakul, 1.–2. märtsil tuleb Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) lahtiste uste päev, mil õpilaskandidaadid saavad vastuvõtutulemusele punkte juurde koguda.

Lahtiste uste päeval avaneb kõigil huvilistel võimalus tutvuda PKHK erialade ja õppekompleksiga, osa võtta õpikodadest, kus koguda punkte, mis lisatakse 2018. aasta suve õpilaskandidaadi vastuvõtutulemustele.

Kaasa saab elada koolisisestele kutsemeistrivõistlustele. "Kutsemeistrivõistlustega on võimalik igal soovijal tutvuda (kas grupiga või omaette), aga kui te soovite töötubades osaleda, siis sinna on kohustuslik registreeruda," rääkis PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Ajakava:

•    Mõlemal päeval toimub 12–12.30 PKHK ja kutsehariduse info pooltund "Kutseharidus on lahe!" õpetajatele, lapsevanematele, noorsootöötajatele, karjäärikoordinaatoritele ja kõikidele teistele noorte suunajaile.

•    Nii 1. kui 2. märtsil korraldatakse 8.30–13.30 õpikojad. Samal ajal näeb kutsemeistrivõistlusigi.

•    Mõlemal päeval on võimalik gruppidel ettetellimisel osa võtta PKHK õppehoonete ekskursioonist 8.30–13.30, see kestab umbes 45 minutit.

Lisainfo: PKHK õppe- ja karjäärinõustaja Kersti Oksaar, kersti.oksaar@hariduskeskus.ee, 445 9465.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles