Via Baltical juhtunud õnnetusele järgnes teine avarii ümbersõiduteel (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jädiveres sõitsid teelt välja veokid ja kaubik.
Jädiveres sõitsid teelt välja veokid ja kaubik. Foto: Priit Laos

Pärnu ja Tallinna vahel liiklejad peaksid aega varuma, sest peale hommikul Jädiveres toimunud veoki ja sõiduauto kokkupõrke, mis sulges Tallinna–Pärnu–Ikla maantee, juhtus avarii teel, kuhu liiklus ümber suunati. Sealgi on tee mõlemas suunas suletud.

Maantee liiklusinfokeskus andis kella 11 paiku teada, et Valgu–Libatse tee 12. kilomeetril juhtus liiklusõnnetus ja liiklus on mõlemas suunas suletud.

Maanteeameti infotelefonil öeldi, et sellele teele oli suunatud liiklus pärast kell 8.51 juhtunud õnnetust Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Jädiveres, kus veoki ja sõiduauto kokkupõrke järel suleti maantee.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundas ütles kella 11.50 ajal, et Jädivere õnnetuskohas hakati sõidukeid ühes sõidureast läbi laskma. Ta lisas, et liiklus Tallinna ja Pärnu vahel on sellest hoolimata tugevalt häiritud ja liiklejatel tuleks varuda aega ja kannatust.

Enge teekaamera pilt Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel kella 11.50 ajal.
Enge teekaamera pilt Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel kella 11.50 ajal. Foto: Maanteeameti teekaamera
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles