Rehvivahetus on täies hoos

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehvivahetus. Foto on illustratiivne.
Rehvivahetus. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Rehvivahetajatel on käed-jalad tööd täis, sest ilm muutub järjest kevadisemaks ja läheneb 30. aprill ehk viimane päev, mil lubatud sõita talverehvidega.

Taunex Auto juhataja Tauno Suluste tõdes, et praegu on käes kiire rehvivahetuse aeg. Ta väitis, et tihedam periood algas eelmise nädala keskpaigast. “Juba selle nädala aegadest on pool broneeritud,” selgitas Suluste olukorda. Tänavu on rehvivahetus jäänud hilisemaks külmade ilmade ­tõttu. “Meid ootab tuleval kolmel nädalal ees palju tööd, sest 1. maist peavad suverehvid all olema,” põhjendas Suluste.

Expert Transi töökoja meister Andrus Koger möönis samuti, et rehvivahetajad on elavnenud. “Nädala lõpuni on graafik suhteliselt täis ja ka osa järgmisest nädalast,” selgitas Koger.

Amserv Pärnu müügisaali administraator Kaspar Vihmaru kinnitas, et rehvide vahetamine on täie hooga käima läinud. Tema sõnutsi hoogustus rehvivahetus eelmisel nädalal ja soovijate arv on päev-päevalt kasvanud, järjekord küünib umbes nädalani.

Ka Habiteri juhatuse esimees Toomas Aron nõustus, et märgata on rehvivahetajate hulga suurenemist. “Eile (üleeile, toim) lõi küll teeninduse umbe, aga täna (eile, toim) läks ilm jälle natuke külmemaks ja kohe on rahulikum,” nentis Aron. Ta täpsustas, et neil on neli boksi, millest kahes toimub rehvivahetus elava järjekorra ja kahes broneeringute alusel. “Jõud käib pakutavast tööhulgast praegu veel üle, aga nõudlus kasvab,” kinnitas Aron. Aktiivsem periood on väldanud nädala. Temagi märkis, et tänavu on rehvivahetuse tippaeg jäänud kaks nädalat hilisemaks kui mullu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles