Galerii: Strandis julgustati naisi meeste selja tagant välja tulema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Pärnu Strandi konverentsihotellis naistele mõeldud koolitus, mille eesmärk on julgustada õrnemat sugupoolt ettevõtlusega alustama.

Inspiratsioonikoolituse “Kõik on võimalik” eesmärk on suurendada naisettevõtjate osa Eestis. „Oluline on iseendale parem tulevik luua ja kõige parem võimalus olla valmis selleks, mis tuleb, on seda endale ise luua,” selgitas Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsiooni ehk BPW Estonia liige ja "Naised ettevõtluses" koolitaja Signe Ventsel. Ta lisas, et see aeg, kui naised ootasid helget tulevikku oma meeste selja taga, on ümber saanud. „Päris üksi ettevõtlusesse minna on keeruline ja märksa lihtsam on seda teha siis, kui sul on võrgustik.”

Projekti "Naised ettevõtluses" algataja Ester Eomoisi sõnutsi võeti koolituste sari ette kuna statistika näitab, et naisi napib nii ettevõtjate kui juhtide hulgas. „Tahtsime anda oma panuse, et noori naisettevõtjaid oleks rohkem nii Eestis üldiselt kui ka Pärnumaal,” rääkis Eomois. Ta rõhutas, et kuna ettevõtluses on sihid väga olulised, on sellelgi projektil väga selge eesmärk: kinkida Eestile 100. aastapäeval 100 uut naisettevõtjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles