Nädal tagasi kadunud Vladimir leiti surnult

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval Vallikäärus kaduma jäänud Vladimir.
Neljapäeval Vallikäärus kaduma jäänud Vladimir. Foto: Erakogu

Politsei teatas, et täna leiti Pärnu Vallikäärust veest 44aastase Vladimiri surnukeha.

Politsei pressiesindaja sõnutsi leiti Vladimiri surnukeha vallikraavi keskosast keskraamatukogu alt, vaid paarsada meetrit eemal kohast, kus meest viimati elusana nähti. Surnukehal ei tuvastatud väliseid vägivalla tundemärke.

Täpsem surma põhjus selgitatakse lahangul.

Vladimir jäi kadunuks eelmisel neljapäeval. Viimast korda nähti teda Vallikäärus samal päeval kella 22 ajal. Lähedased olid temaga viimati telefonitsi ühenduses umbes poolteist tundi varem. Järgmisel päeval ei ilmunud Vladimir tööle.

Eelmise neljapäeva õhtul veekeskusest tulnud Vladimir kohtus Vallikäärus sõpradega. Lavakoha kõrgema pingirea juures ajasid nad juttu, õhkkond oli rahulik. Ükski seltskonnas viibinud inimene ei täheldanud Vladimiri jutus ega käitumises midagi iseäralikku.

Sõpruskonna kohtumispaigast paarsada meetrit jõe poole leiti Vladimiri kott isiklike asjadega. Selles olid kadunu dokumendid ja välja lülitatud mobiiltelefon. Sama koha lähedalt ta surnukeha leitigi. 

Laupäeval kammisid politseinikud, paadiga merepäästeüksus ja vabatahtlikud läbi Vallikääru, Pärnu jõe kalda ja Jaansoni raja äärse. Pühapäeva hommikul alustati vallikraavis sonariotsinguid. Peale mehe sugulaste ja tuttavatega suhtlemise kontrollisid politseinikud Pärnu haiglat ja muidki kohti.

Esmaspäeva õhtul jätkas vallikraavis tööd tuuker ja otsinguid jätkati sonariga.

Copy
Tagasi üles