Pärnu Postimehe nädala kümme loetumat lugu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirvela põlengu juhtum on õppetund, kui oluline on igasugustest nõuetest kinni pidada.
Hirvela põlengu juhtum on õppetund, kui oluline on igasugustest nõuetest kinni pidada. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Need kümme lugu kõnetasid Pärnu Postimehe lugejat möödunud nädalal kõige enam.

Nädal tagasi kadunud Vladimir leiti surnult

Politsei teatas neljapäeval, et Pärnu Vallikäärust veest leiti 44aastase Vladimiri surnukeha.

Eakas naine lõi eakaaslase kepiga surnuks

Neljapäeval kella 3.30 ajal sai politsei teate, et Pootsi hooldekodus lõi 84aastane naine kepiga oma tuttavat 87aastast naist, kes suri saadud vigastustesse.

Kadunud mehe liikumisest pole jälgegi

17. mai õhtul veekeskusest tulnud­ Vladimir kohtus Pärnu ­Vallikäärus sõpra­dega. Nad ajasid juttu, õhkkond oli rahulik. Ükski seltskonnas viibinu ei täheldanud Vladimiri jutus ega käitumises midagi iseäralikku.

Põlenud maja elanikud on väljapääsmatus olukorras

Pärnu Hirvela 8 elanikud küsisid Tori vallavalitsuselt raha taastamistöö jätkamiseks, kuid vald on seisukohal, et kindlustusselts hiilib vastutusest kõrvale, kui ei korva maja ülesehitust täielikult.

Reiu sillalt alla hüpanud mehest teatanud kolmik peab mõneks ajaks trellide taha minema

Pärnu maakohus tunnistas süüdi kaks meest ja naise, kes esitasid häirekeskusele valeväljakutse, milles teatati Reiu sillalt vette hüpanud mehest, ja määras neile aresti.

Piltuudis: kodanik kinkis emale vöötraja

Ööl vastu pühapäeva otsustas tundmatu pärnakas ilmselt näidata oma emale, kui palju ta temast hoolib. Sel eesmärgil joonistas ta Rääma tänavale täismõõdus ülekäiguraja ja kirjutas juurde: "Palun, emme!".

Kohus mõistis mehe abikaasa tapmises ja alaealise vägistamiskatses süüdi

Kohtus vaetu traagilisust ja võikust arvestades lõppes protsess positiivselt. Otsusega jäid rahule kõik peale süüdimõistetu: prokurör, advokaat ja tapetu tütar.

Vanavaralaada müügiletil ootas ostjat pesuehtne käsigranaat

Lavassaare vanavaralaadale läinud külastajad ei osanud aimatagi, millisesse ohtu nad satuvad, sest 64aastane mees oli keset laadaplatsi müügiletile pannud ajahambast puretud käsigranaadi.

Palja tilliga mees hirmutas Sauga alevikus inimesi

Politsei sai väljakutse Sauga alevikku, kus teatati kummaliselt käituvast mehest. “Istusin rahulikult toas, järsku katsus keegi jõuliselt ukselinki. Mõni hetk hiljem nägin maja ees meest sinise jopega, mingi puidust asi käes ja alakeha paljas, ringi käimas,” kirjutati Facebooki grupis “Märgatud24 Pärnus”.

Niigi haiget inimest rõhus pidev kurjustamine haiglas

Pärnu haiglas pisut üle nädala ravil olnud Maia Tihkanile jäi asutusest enda sõnutsi kohutav mälestus, sest ta koges, justkui olnuks patsient õele-hooldajale tülinaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles