Vändra ja Tootsi elanikud mõjutasid busside graafikut

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaam.
Pärnu bussijaam. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu maaliinidel jätkub sõiduplaani pusle ladumine, järgmised muudatused teeb ühistranspordikeskus Vändra ja Tootsi elanike soove ja vajadusi arvestades juba 18. juunist.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu selgitas, et muutused viiel liinil on ajendatud Põhja-Pärnumaa vallavalitsuse kirjast ja sõitjate kõnedest tihendada piirkonna bussivõrku.

Nii lisandub Pärnu–Kaansoo liinile tööpäevadel väljumine linnast kell 9.10 Tootsi ja sealt kell 10 vallakeskusesse Vändrasse.

Liin 94-2 väljub tööpäeviti 6.35 Vändrast ja jõuab kiirbussina tunni ja kümne minutiga Pärnusse. Käiku jääb ka Vändrast kell 6 läbi Vihtra, Tohera, Jõesuu ja Oore küla poolteise tunniga Pärnu sõitev hommikune buss, millega ­sõidab linna tööle või kooli Pärnu jõe paremkalda rahvas.

Õhtul pole tootsilastel enam vaja pead murda, kuidas linnast koju saab, sest tööpäevadel Pärnust kell 20.30 väljuv Vändra buss teeb kõrvalepõike Tootsi.

Enamgi: lisandub täiesti uus bussiliin 97-2 Vändra–Tootsi, mis hakkab sõitma ­edasi-tagasi kaks korda päevas. Samal ajal sõidab esimene buss Tootsist välja kümme minutit varem ehk kell 6.30. Kõnealuseid maaliine teenindab AS Hansa Bussiliinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles