Pärnu langetas müügis oleva kinnisvara hinda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Tammsaare puiestee 11 asuv kinnistu on nüüdsest müügis varasemast madalama alghinnaga.
Pärnus Tammsaare puiestee 11 asuv kinnistu on nüüdsest müügis varasemast madalama alghinnaga. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsustas määrata pikaajaliselt müügis olnud kolmele linna kinnistule uued müügihinnad, mis on varasemast tunduvalt madalamad.

Tammsaare puiestee 11 kinnistu, mille eelmine enampakkumise alghind oli miljon eurot, on nüüd müügis alghinnaga 630 000 eurot. Varem 223 700eurose alghinnaga müügis olnud Uus 3 kinnistu uus hind on 192 000.

Rüütli 40 kinnistu enampakkumise alghind langes 1 278 232 eurolt 790 000 euroni. Samuti muutis linnavalitsus Rüütli 40 müügilepingu eritingimusi, lisades, et osa kinnistul paikneva hoone ruumidest on koormatud üürilepinguga 2014. aasta 1. oktoobrini OÜ Alabama kasuks.

Kui linnavara avalik enampakkumine on nurjunud vähemalt kahel korral osalejate puudumisel või alghinnast väiksemate pakkumiste tõttu, on linnavalitsusel võõrandamise otsustamisel õigus muuta volikogu vastuvõetud võõrandamise tingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles