Rohtmetsa arvates võinuks vald süüvida sisusse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kersti Rohtmetsa arvates annab valla esindajate käitumine signaali, et töövaidluskomisjoni otsus tunnistada töölepingu erakorraline ülesütlemine tühiseks neid siiski ei rahulda.

Rohtmets lisas, et ei kahtle valla esindajate heatahtlikkuses ja soovis kokkuleppele jõuda, kuid on veendunud, et nende käitumise põhjused peituvad ka töölepingu erakorralise ülesütlemise avalduses esitatud sisuliste põhjuste mitmetimõistetavuses. Rohtmetsa sõnul tuli see esile ka töövaidluskomisjonis, kus kõiki asjaolusid põhjalikult ei analüüsitud.

Samamoodi vormiliste küsimustega oleks tema sõnul protsessi jätkumise korral sisugi vallaametnikele ja nende esindajatele mõistetavas vormis selgeks saanud.

“Teatasin oma avalduses töövaidluskomisjonile, et ei soovi ka erakorralise ülesütlemise avalduse tühiseks tunnistamise korral töösuhet jätkata, kuna tundsin, et süüdistused ei vasta tõele ja minuga on käitutud ebaväärikalt. Seejuures ei tundnud valla esindajad teenistusliku järelevalve käigus huvi minu selgituste vastu, rääkimata nendega arvestamisest,” nentis Rohtmets.

Rohtmets märkis, et just tema avalduse alusel töösuhet tühisuse tunnistamise järel ei jätkatud. “Loodan, et Audru valla esindajad hindavad koolijuhtide tegevust edaspidi objektiivsemalt ja kooli kui terviku arendamise seisukohast lähtuvalt,” mainis kunagine koolijuht lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles