Pärnu jäigi laulupealinna kandidaadiks

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et Pärnu pudenes laulupealinna-saatest välja juba poolteist nädalat tagasi jäävad sildid "Laulupealinna kandidaat" linna piirile novembri lõpuni.
Hoolimata sellest, et Pärnu pudenes laulupealinna-saatest välja juba poolteist nädalat tagasi jäävad sildid "Laulupealinna kandidaat" linna piirile novembri lõpuni. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kuigi Pärnut esindanud Taimo Toomast pudenes TV3 saatest “Laulupealinn” juba kolmandas saates, ehivad suvepealinna sissesõite endiselt viidad kirjaga “Laulupealinna kandidaat”.

Linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo teatel jäävad kolm viita ja Rüütli tänaval asuv bänner üles kuni laulusaate lõpuni ehk 20. novembrini.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni kinnitusel ei ole sellest midagi, kui linn on saatest pudenenud, sest saates osalemine oli kõigi osalejate jaoks märgilise tähendusega.

“Olgugi et linnad on välja kukkunud, olid nad ikkagi laulupealinna kandidaadid ja kuuluvad saate juurde,” ütles Adermann. “Kauaks TV3 ja kohaliku omavalitsuse koostöös paigaldatud viidad üles jäävad, on iga linna otsustada.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles