Õnnetul ristmikul on kirjutatud korstnasse kümneid tuhandeid eurosid  (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval põrkas Ringi ja Nikolai tänava ristmikul kokku kaks autot ja üks neist paiskus otsa kolmandale, tee äärde pargitud sõidukile.
Teisipäeval põrkas Ringi ja Nikolai tänava ristmikul kokku kaks autot ja üks neist paiskus otsa kolmandale, tee äärde pargitud sõidukile. Foto: Erakogu

Ehkki Pärnu kesklinna jääv Ringi ja Nikolai tänava ristmik on suhteliselt hea nähtavusega ja tähistatud asfaldile maalitud suurte X-märkidega, juhtub seal igal aastal mitu liiklusõnnetust.

Ikka ja jälle ei anna mõni sohver võrdsete teede ristmikul paremalt tulijale eesõigust, nagu liikluseeskiri ette näeb. Õnneks on linnakiirused väikesed ja inimesed pole neis õnnetustes raskesti viga saanud. Küll on mahakandmisele läinud nii mõnigi masin.

Viimane õnnetus juhtus ristmikul paar päeva tagasi, kui kokku põrkas kaks autot ja üks neist paiskus otsa kolmandale, Nikolai tänava äärde pargitud sõidukile.

Liikluskindlustuse fondi andmete kohaselt oli see tänavu kõnealusel ristmikul juba kolmas õnnetus. Viimase kolme aasta vältel on neid seal juhtunud koguni kümme, milles on kahju tekkinud 72 000 eurot. Selle eest saaks osta kolm–neli uut autot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles