Kahtlane algatus sai Hooandjast hundipassi (1)

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdseks on algatus ühisrahastusplatvormist Hooandja kustutatud. See kogus 170 eurot, mis Hooandja reeglite järgi kantakse toetajatele tagasi.
Nüüdseks on algatus ühisrahastusplatvormist Hooandja kustutatud. See kogus 170 eurot, mis Hooandja reeglite järgi kantakse toetajatele tagasi. Foto: PP

Neljapäeval katkestas ühisrahastusplatvormi Hooandja juhatus probleemidest kubiseva ilmavaatlusvõrgustiku tarvis raha koguva projekti. Ja tänaseks on see nende veebilehelt eemaldatud. Ettevõtmise tõsiseltvõetavusele lisas küsitavust fakt, et seda vedanud noormeest on korduvate kelmuste eest karistatud.

“Otsustasime projekti katkestada, nii palju oli probleemseid kohti. On näha, et projekti eestvedaja ei suuda seda kvaliteetselt ellu viia,” avaldas Hooandja juhatuse liige Tuulike Mänd. Lisades, et viimaste päevade jooksul on nendega ühendust võtnud inimesed, kellel Lõppega asju ajades olnud ebameeldivaid kogemusi. “Ta seab kahtluse alla nii selliste projektide maine kui meie tegevuse,” põhjendas Mänd. Asutus on küsinud noormehelt lisainfot ja täpsustusi küsitavate andmete kohta, mida polnud aga eilseni saanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles