Neli Pärnu Postimehe ajakirjanikku kandideerivad parima uudisloo tiitlile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe ajakirjanikud said nomineeritud möödunud aasta parima maakonnalehe uudise kategoorias.
Pärnu Postimehe ajakirjanikud said nomineeritud möödunud aasta parima maakonnalehe uudise kategoorias. Foto: Kristo Niglas

Eesti ajalehtede liidu žürii valis täna parima maakonnauudise nominendid, mille hulgast leiab Pärnu Postimehe artikleidki.

Martin Laine ja Meelis Kalme kandideerivad tiitlile 7. juunil ilmunud kirjutisega “Jokk ehk 150 miljoni eurosed sopaaugud keset Tootsit”.

Samuti Annika Kuusik ja Sirle Matt 2. ja 22. mail ja 13. septembril ilmunud lugudega, mis rääkisid korterelamu tulekahjust, mis paljastas ehituspraagi Pärnu lähedal asuva Hirvela uuselamurajooni kõigis 12 kortermajas.

Veel valiti välja parimad arvamus- ja olemuslood.

Žürii märkis, et kõigis kolmes kategoorias oli huvitavaid leide, mis väärinuks üle-eestilist tähelepanu. Esitatud artiklites oli mitu olulist teemat, mida küll maakonnalehed esile tõstsid, kuid mis kahjuks üleriigilises meedias ei leidnud kajastust.

Hindamiskomisjoni tööd juhtis Sakala peatoimetaja Hans Väre. Žüriisse kuulusid Tartu ülikooli ajakirjanduse magistriõppe programmijuht Ragne Kõuts, Saarte Hääle peatoimetaja ja pressinõukogu esimees Gunnar Siiner, meediaekspert ja ajakirjanik Väino Koorberg ning Agenda PR kommunikatsioonibüroo asutaja Rasmus Kagge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles