Rannas päevitavaid naisi häiris sugukirge rahuldav mees

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu naisterannas päevitavaid naisi häiris seal lähedal sugukirge rahuldanud mees.
Pärnu naisterannas päevitavaid naisi häiris seal lähedal sugukirge rahuldanud mees. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugeja kurtis nädalavahetusel lehetoimetusele, et Pärnu naisterannas tegutseb mees, kes onaneerib päevitavate naiste nähes.

“Mees onaneeris agressiivselt noortest neidudest (vaevalt täisealised) paari meetri kaugusel ega lahkunud,” kirjeldas naisteranna külastaja. “Kui kuulis, et helistasime politseisse, siis jooksis ranna teise otsa, jättes oma asjad laokile. Hiljem, kui meie lahkuma hakkasime, naasis, pani ruttu riided selga ja jooksis rannast minema.”

Lehelugeja sõnade kohaselt anti juhtumist teada politseile. “Probleem on selles, et Pärnu politsei ei huvitu asjast ja isegi ei ilmu kohale. Tundsime end ohustatuna, sest mees onaneeris väga agressiivselt ja vahtis meid deliirumis näoga,” sõnas rannakülastaja.

Kui mees kuulis, et naised helistasid politseisse, siis jooksis ranna teise otsa, jättes oma asjad laokile.
Kui mees kuulis, et naised helistasid politseisse, siis jooksis ranna teise otsa, jättes oma asjad laokile. Foto: Lugeja pilt

„Laupäeval kella 15.12 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnu naisterannas on põõsas alasti mees, kes juba pikemat aega vaatab naisi ja samal ajal katsub ennast. Teataja sõnul jooksis mees kõne ajal eemale, kuid liikus siiski ranna alal edasi,” rääkis Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa.

Mainitud info edastati koos rannas olnud isiku kirjeldusega piirkonnas olevatele politseipatrullidele, kes vaatasid ümbruskonda, kuid kirjeldusele vastavat meest ei leidnud.

“Igal juhul on selline tegevus avalikus kohas puhkajaid olulisel määral häiriv, millele politsei alati reageerib,” selgitas Murumaa. “Tuleb aga arvestada, et politseinike kohale jõudes võib olla korrarikkumine lõppenud. Antud juhulgi jooksis mees häirekeskusesse tehtud kõne ajal minema.” “Kui häiriv tegevus jätkub, tuleks sellest alati uuesti häirekeskusesse teada anda,” märkis Murumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles