Nuõrdõkohvikuss toimetavad Kihnu noored

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Kihnu noored toimetavad sel suvel Metsamaa pärimustalu kohvikus, tasse sätivad korda Kärolin Lamend (vasakul) ja Anna Maria ­Lember.
Kihnu noored toimetavad sel suvel Metsamaa pärimustalu kohvikus, tasse sätivad korda Kärolin Lamend (vasakul) ja Anna Maria ­Lember. Foto: Silvia Paluoja

Kihnus on sel suvel noorte abiga avatud Metsamaa pärimus­talu kohvik, mis rõõmustab söögikohana nii suvevõõraid kui arvukaid laagrilisi, järgmisena augusti esimesest täis­nädalast pillilaagris osalejaid.

SA Kihnu Kultuuriruumi juhataja Mare Mätas ütleski, et einela avamise vajadus tulenes turistidest, kes tuletorni juurest jõuavad jalgsi või ratastel Metsamaa pärimustaluga tutvuma ja tahavad keha kinnitada.

“Kihnus on olnud probleem, kuhu minna sööma, sest kohti pole just palju,” nentis Mätas. “Metsamaal avasime söögikoha, et Kihnu noored saaksid kodus olla, siin suvel tööd teha. Selline kohvik on neile eneseteostuse ja Kihnu kultuuri tutvustamise võimalus, nad reklaamivad ennast kihnu keeles ja võib-olla jõuame Kihnu toidu restoraninigi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles