Osa Laiast tänavast jääb kolmeks kuuks suletuks

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Foto: Elin Hein

Aia tänava pikenduse ehitamise tõttu suletakse Pärnus 1. augustist 1. novembrini autoliikluseks Lai tänav Decora poest majani number 15a.

Autojuhtidel, kes Laia tänava alguse majade juurde või Ringi tänavast politseimaja poole sõita ei soovi, on võimalik sõida Pika, Ringi ja Lai tänava kaudu. Decora kaupluse parkla üks sissesõite jääb avatuks, politseimaja poole jääv Port Artur 2 parkla on osaliselt suletud.

YIT Eesti ehitab novembri alguseks Pärnu kesklinnas välja Aia tänava 240 meetri pikkuse lõigu, mis hakkab ühendama Pikka ja Laia tänavat. Koos Aia tänava pikendusega tehakse Laiale tänavale ringristmik. Uus tänavalõik vähendab liikluskoormust Pärnu Keskuse ja Port Artur 2 vahel ja loob juurdepääsu Aia tänava äärde ehitatavatele majadele.

Tänavalõigu ja ringristmiku ehitamine maksab koos käibemaksuga 934 869 eurot. Tulevase Aia tänava pikenduse keskel on kahe meetri laiune tänavakividest saar, mille mõlemasse serva rajatakse 3,5 meetri laiune sõidutee, parkimiskohad ja 2,5 meetrit lai kõnnitee.

Tänav peab valmima 1. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles