Ministeerium: Täiskasvanute kooli liitmine ei tähenda paindlikkuse kadu (1)

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Arutelu Pärnu täiskasvanuhariduses tehtavate muudatuste üle haridus- ja teadusministeeriumi ning linnavalitsuse vahel alles käib. Kindlaid otsuseid veel tehtud ei ole.
Arutelu Pärnu täiskasvanuhariduses tehtavate muudatuste üle haridus- ja teadusministeeriumi ning linnavalitsuse vahel alles käib. Kindlaid otsuseid veel tehtud ei ole. Foto: Urmas Luik

Mõte liita Pärnu täiskasvanute gümnaasium (PTG) kas Koidula gümnaasiumi või kutsekooliga kütab kohalikus elus kirgi. Kooli kunagised ja praegused õpilased algatasid õppeasutuse senise konseptsiooni ja asukoha püsima jäämise nimel allkirjade kogumise, lootuses riiki oma otsustes survestada. Põhiline kartus on see, et kaovad senised paindlikud õppimisvõimalused. Haridus- ja teadusministeeriumi koolivõrgu osakonna juhataja Raivo Trummal toonitab aga, et ümberkorralduste eesmärk ei ole süsteemi lõhkuda.

Kevadel kirjutasime riigi plaanist liita täiskasvanute gümnaasiumid riigigümnaasiumide või kutsekoolidega. PTG puhul saan aru, et kindlat otsust pole veel tehtud. Kusmaal arutelu on?

Kevadisel kohtumisel Pärnu linna esindajatega leppisime kokku võimalikus tegevuskavas, ent arutelu muudatuste sisu üle jätkub. Peagi toimub ka järgmine kohtumine linna esindajatega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles