Mitu lugejat tahab turule lehekioskit

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Pärnu turg.
Pärnu turg. Foto: Urmas Luik

Mitu hea mäluga lugejat on tundnud huvi, millal avatakse Pärnu Vanal turul R-kiosk. Kui algas turu rekonstrueerimine, oli lubatud, et lehekiosk jääb alles. Turu sissepääsu juures tühje müügipindu näinud inimesed küsisid, kas ei mahuks sinna R-kiosk.

AS R-kiosk Estonia regioonijuht Kai Kallaste vastas, et R-kiosk läheb üle väikepoodide kontseptsioonile, kus kliendile pakutakse üha laiemat toidu- ja joogivalikut. “Oleme toonud lettidele värsked salatid, supid, pastad, võileivad, tervislikud snäkid. Uuenenud R-kioskist saab mugavalt kätte nii hommiku-, lõuna- kui õhtueine. Sellest lähtuvalt oleme oma asukohavalikutes muudatusi teinud, keskendudes enam kohtadele, kus on palju inimesi, kellel soov kiiresti kaasa osta kohvijook või suupiste,” rääkis Kallaste.

AS R-kiosk Estonia turundus- ja kommunikatsioonijuht Terje Vaiksaar lisas, et Pärnu turul ei plaani R-kiosk uut poodi avada. “Oleme Pärnu bussijaamas, kus kiirustaja saab kaasa osta maitsva söögi, joogi, ajalehed ja ajakirjad,” vastas Vaiksaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles