Noppeid korrakaitsjate aastavahetusest: joobnud juhid ja stardipüstolist paugutanud taksojuht

Meelis Kalme
Copy
Täna tehti Pärnu eri paigus hulganisti puhumisreide. Kokku kontrolliti 1553 autojuhti, kellest kuus olid tarvitanud alkoholi. Pilt on illustreeriv.
Täna tehti Pärnu eri paigus hulganisti puhumisreide. Kokku kontrolliti 1553 autojuhti, kellest kuus olid tarvitanud alkoholi. Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh

Aastavahetus kujunes Pärnumaa politseinikele üsna toimekaks. Tegelda tuli muu hulgas nii joobes noorte juuresolekul stardipüstolist lasu teinud taksojuhi kui puhumisreidide käigus tabatud roolijoodikutega.

1. jaanuaril kell 4.43 sai politsei teate, et ​Pärnu linnas Pardi tänaval oli vahejuhtum taksojuhi ja purjus noorte vahel. "Esialgse info kohaselt tõlgendas taksojuht alkoholijoobes seltskonna käitumist ründavaks ja enesele ohtlikuks ning sooritas seepärast lasu," ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Rivo Saare. Politseinikud võtsid mehe stardipüstoli asjaolude selgitamiseni hoiule.

Täna tehti Pärnu eri paigus hulganisti puhumisreide. Kokku kontrolliti 1553 autojuhti, kellest kuus olid tarvitanud alkoholi.

"Aasta esimestel päevadel panustab politsei kindlasti rohkem liiklusohutusse. Kuigi alkohol ja autorool ei käi kokku, kipuvad inimesed purjus peaga sõidukeid siiski juhtima. Kindlasti jätkame puhumisoperatsioone nii linnades kui maanteedel, sest joobes sõidukijuhid on oht nii iseendale kui ka teistele. Loodetavasti tuleb uus aasta kõigile liikluses turvaline," rääkis Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles