Linn kingib kutsekooli lõpetajatelegi spaa kinkekaardi

Pärnu Postimees
Copy
Tänavu saab Pärnumaa kutsehariduskeskusest diplomi 187 noort.
Tänavu saab Pärnumaa kutsehariduskeskusest diplomi 187 noort. Foto: Urmas Luik

Kui eile teatas Pärnu linnavalitsus, et ostab gümnaasiumi- või põhikoolilõpetajate tunnustamiseks ja kohalike spaaettevõtete toetamiseks 1100 kinkekaarti, siis täna tuli teade, et kinkekaardi saavad ka Pärnumaa kutsehariduskeskuses kutsekeskhariduse omandanud lõpetajad. (PKHK) 187 lõpetajat.

Eile andis linnavalitsus teada otsusest anda igale tänavu Pärnu linnas gümnaasiumi või põhikooli lõpetavale noorele 50eurone kinkekaart, mille eest saab mõnes kohalikus spaahotellis teenuseid osta. Tänase otsusega kuulub kinkekaart kutsekoolis kutsekeskhariduse omandanud.lõpetajatelegi.

Eesmärk on tunnustada noori, kes distantsõppel vastu pidasid, ja aidata linna turismisektorit, mis eriolukorraga seotud piirangute tõttu kõige enam kannatas. Niisuguse ettepaneku tegi abilinnapea Meelis Kukk.

Kinkekaarte ostes arvestas linn ettevõtete maksutulu ning töötajate ja voodikohtade arvu. Pärnu linnavalitsus ostis koolilõpetajatele Tervise ravispaahotellilt 266, Estonia spaalt 259, Tervise Paradiisilt 148, Viikingi spaahotellilt 123, Strandilt 114, Hedoni spaalt 100 ja Wasalt 90 kinkekaarti. Kokku kulus 1100 kaardi soetamiseks 55 000 eurot. Nendele lisandub 187 kinkekaarti PKHK lõpetajatele, mis lähevad maksma 9350 eurot.

Tänavu lõpetab Pärnus gümnaasiumi, põhikooli või kutsehariduskeskuse 1287 noort, kellele kinkekaartide soetamiseks kulutab linn kokku 64 350 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles