Naabrite vahel lahvatanud tüli päädis tulirelva äravõtmisega (2)

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Partullide sündmuskohale jõudmise hetkeks oli 40-aastane mees relvaga vehkinud pensionäri omal jõul kinni pidanud. Eakas mees anti politseile üle, kes toimetas ta Tartu vanglasse.
Partullide sündmuskohale jõudmise hetkeks oli 40-aastane mees relvaga vehkinud pensionäri omal jõul kinni pidanud. Eakas mees anti politseile üle, kes toimetas ta Tartu vanglasse. Foto: Arvo Meeks

Häirekeskus sai eile kella 20.30 paiku teate, et Pärnus Liu külas on naabrid omavahel sama päeva jooksul mitmendat korda tülli pööranud.

Eile õhtupoolikul kihutasid pealtnägijate sõnul Audrust Tõstamaa suunas vilkurite sähvides kiirabi, kiirreageerijad ja neli politseiautot.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk sedastas, et samal päeval oli samalt aadressilt juba laekunud teade. “Üks naabritest olevat teise elektrikarjuse ära lõhkunud, mille järel pääsesid veised aiast välja,” selgitas Virk.

Politsei tuvastas kohapeal, et asjaosalised olid kained, nad järgisid politseilt saadud korraldusi. Ühtki süütegu ei tuvastatud.

Teada on, et tegu on pikemaajalise tüliga kõrvuti elavate naabrite vahel, kes ei suuda oma valdusi ära jagada.

Kerly Virk

Naabrid andsid korrakaitsjaile üksteise kohta vastuolulisi ütlusi. “Teada on, et tegu on pikemaajalise tüliga kõrvuti elavate naabrite vahel, kes ei suuda oma valdusi ära jagada,” täpsustas Virk.

Kuna politseile oli laekunud info, et ühel naabritest on seaduslik tulirelv, võtsid politseinikud selle Virga ütlust mööda üksikasjade uurimise ajaks enda juurde hoiule.

“Selles vahejuhtumis politseile teadaolevalt relvaga ei ähvardatud ega kasutatud seda,” kinnitas pressiesindaja.

Naabrite pikaajalise tüli täpsemaid üksikasju selgitatakse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles