Eesti Post muudab Tallinna ja Pärnu sihtnumbrite süsteemi (1)

BNS
Copy
Pärnu linnas muutub sihtnumber osal aadressidel, mis asuvad Kodara, Ristiku, Savi, Supeluse ja Villa tänaval.
Pärnu linnas muutub sihtnumber osal aadressidel, mis asuvad Kodara, Ristiku, Savi, Supeluse ja Villa tänaval. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti Post muudab 1. oktoobrist osaliselt Tallinna ja Pärnu linna sihtnumbreid. 

Pärnu linnas muutub ettevõtte teatel sihtnumber osal aadressidel, mis asuvad Kodara, Ristiku, Savi, Supeluse ja Villa tänaval. Tallinnas muutuvad teatud sihtnumbrid Kesklinna, Põhja-Tallinna, Kristiine, Haabersti, Mustamäe, Lasnamäe, Pirita ja Nõmme linnaosas.

Postifirma põhjendas vajadust muuta osaliselt sihtnumbreid sellega, et kui saadetised jaotuvad postiasutuste vahel sihtnumbrite alusel, võivad kirjad ja pakid jõuda klientidele kaugele jäävatesse postkontorisse.

Oktoobris jõustuv muudatus tagab, et sihtnumbrid viiakse postkontorite paiknemisega kooskõlla ja edaspidi saavad kliendid kõik postitoimetused teha endale lähimas kontoris.

Ettevõte lubab inimesi aegsasti muudatusest teavitada. Kui kirjal on pärast 1. oktoobrit vana sihtnumber, ei ole võimalik tagada selle õigeaegset jõudmist saajani. Kui pakil on pärast 1. oktoobrit vana sihtnumber, väljastatakse see kunagisest elukohajärgsest postkontorist, mis ei pruugi olla kliendile lähim.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles