Rehve valides tasub vaadata tootmiskuupäeva ja sobivust

Karl Hütt
, reporter
Copy
Tirespot OÜ juhatuse liige Tarmo Tammiksaare rääkis, et rehve valides tuleks veenduda, kas tegu on tehasenaelutusega või on naastud hiljem lisatud. Tehasenaelutusega naastrehv hoiab tema sõnul naaste kindlamalt rehvis kogu eluea vältel, mis tagab suurema turvalisuse.
Tirespot OÜ juhatuse liige Tarmo Tammiksaare rääkis, et rehve valides tuleks veenduda, kas tegu on tehasenaelutusega või on naastud hiljem lisatud. Tehasenaelutusega naastrehv hoiab tema sõnul naaste kindlamalt rehvis kogu eluea vältel, mis tagab suurema turvalisuse. Foto: Urmas Luik

Kuigi kõik rehvid, mida internetis või kauplustes müüakse, võivad tunduda sobivat, ei ole see ekspertide sõnul nii ja õige valiku tegemisel tuleks vaadata eri parameetreid: näiteks valmistamisaega, sest ka rehvidel on säilivusaeg.

Tirespot OÜ juhatuse liige Tarmo Tammiksaare rääkis, et rehve valides peaks silmas pidama seda, kas need sobivad meie oludesse või on tegu Kesk-Euroopa talverehviga. “Kesk-Euroopas, kus talved on peamiselt märjad, on rehvi ülesanne juhtida ära rehvi kontaktpinna ja teekatte vahele sattuvat vett. Karmides talveoludes nagu meil on vajalik tagada pidamine lumel, jääl ja lörtsiski,” selgitas ta erinevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles