Linnavalitsus läheb üle e-teenindusele, vältimatu visiidi korral tuleb kanda maski

Pärnu Postimees
Copy
Kui külaskäiku Pärnu linnavalitsusse edasi lükata ei saa ja veebi kaudu asja ajada ei anna, tuleb arvestada maskikandmise kohustusega.
Kui külaskäiku Pärnu linnavalitsusse edasi lükata ei saa ja veebi kaudu asja ajada ei anna, tuleb arvestada maskikandmise kohustusega. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus soovitab linnavalitsuse ja osavallakeskustega suhtlemiseks kasutada telefoni või e-kanaleid. Kui kohaletulek on vältimatu, tuleb ametiruumides kanda maski ja hoida vähemalt kahemeetrist vahet.

Linnavalitsus ja osavallakeskused jäävad kodanikele avatuks, kuid linn soovib nende külastamist piirata.

Eile andis linnapea Romek Kosenkranius välja käskkirja, mille järgi tuleb hiljemalt 16. novembrist linnavalitsuses ja tema hallatavates asutustes võtta kasutusele uued COVID-19 haigust põhjustava viiruse levikut tõkestavad abinõud.

Koosolekute, nõupidamiste, ümarlaudade, avalike arutelude ja koolituste korraldamisel või nendest osavõtmisel tuleb kasutada ainult e-keskkonda. Kui nii pole üritusel osaleda võimalik, tuleb see ära jätta.

Uusi kohtumisi, koolitusi ja teisi koosviibimisi linnavalitsuses, osavallakeskustes ja linna allasutustes planeerida pole lubatud. Abielutseremooniate puhul Suur-Sepa 16 ruumides piiratakse osalejate arvu 25 inimeseni ja nõutakse isikukaitsevahendite kasutamist.

Kui linnavalitsusse või osavallakeskusesse kohaletulek on vältimatu, tuleb kanda maski, desinfitseerida käsi ja hoida vähemalt kahemeetrist vahet. Ühekorramaske saab Suur-Sepa 16 fuajeest ja teistest avalikest ruumidest, neid ei pea ise kaasa võtma.

Linnavalitsuse hallatavates asutustes kehtestavad ajutised piirangud ja käitumisjuhised nende juhid, lähtudes linnapea käskkirjas antud juhtnööridest ja asutuse töö eripärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles