KIK võttis ametisse uue esindaja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Küttä.
Maarja Küttä. Foto: Ants Liigus

Keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) Pärnumaa esindajana töötab 23. jaanuarist Maarja Küttä, kes tegeleb maakonna projektidega ja nõustab nende teokstegijaid.

Küttä on pärit Pärnust, lõpetanud Koidula gümnaasiumi ja Tartu ülikooli Pärnu kolledžis vee ökosüsteemide majandamise eriala. Aastatel 2008–2011 töötas ta põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) regioonide osakonna Saaremaa–Pärnumaa büroo peainspektorina Pärnu teenindusbüroos.

Kandideerimist KIKi Pärnumaa esindajaks põhjendas Küttä sooviga teha erialale lähedast tööd ja lapsepõlvest pärit loodushuviga. Ta harrastab sõudmist ja on vabatahtlikuna tegev MTÜ Pärnu Lahe Merepääste Seltsis, mis on seadnud eesmärgiks mereohutuse ja kiire päästevõimekuse.

KIKi Pärnumaa esinduses jätkab Küttä projektide kirjutajate ja kuludokumentide koostajate nõustamist ja uutest keskkonnavoorudest teavitamist, nagu tegi senine esindaja Piia Eller, kes suundus Tallinnasse ja tegeleb senisest tööst erineva valdkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles