Lux Express suurendab maist reiside arvu

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Bussifirma tegevjuhi sõnutsi eeldab ettevõte, et viiruse taandudes kasvab suve alguses linnade vahet sõitmine märgatavalt.
Bussifirma tegevjuhi sõnutsi eeldab ettevõte, et viiruse taandudes kasvab suve alguses linnade vahet sõitmine märgatavalt. Foto: Sander Ilvest

Maist lisab bussifirma Lux Express nädalas 138 väljumist, mis kasvatab reiside kogumahtu umbes 28 protsenti.

Lux Expressi tegevjuhi Ingmar Roosi sõnutsi jääb busside keskmine täitumus praegu endiselt alla poole. “Sellest hoolimata suurendame reiside mahtu ennetavalt, et inimestel tekiks uuesti harjumus sõita bussiga. Laiem valik reise tagab sõitjatele paindlikkuse, et nad saaksid reisida mugavalt ja endale sobival ajal, mitte siis, kui selleks on võimalus,” ütles Roos. 

Tegevjuhi väitel eeldab ettevõte, et viiruse taandudes kasvab suve alguses linnade vahet sõitmine märgatavalt. Siiski jääb üle poole Lux Expressi bussipargist praegu veel ootele. “Kui sõidunõudlus peaks aga prognoositust kiiremini kasvama, suudame kiiresti reageerida ja lisabussid käima panna,” lisas Roos.

1. maist lisandub päevas kaheksa Tallinna–Tartu–Tallinna reisi, kuus väljumist Tallinna–Pärnu–Tallinna liinil, neli reisi Tallinna ja Kuressaare ning Tallinna ja Narva vahel, kaks reisi Tallinna– Haapsalu ja Tallinna–Võru suunal. Samuti lisatakse kaks reisi Tartu–Pärnu liinil.

Uuendusena hakkavad Tallinna–Tartu–Tallinna vahet sõitma Ekstra kaubamärgi bussid, kus seljatoe küljes puuduvad multimeediakraanid ega ole kohvimasinat, see-eest on tagatud soodsam sõiduvõimalus kõrgeima nõudlusega ajal ehk nädalalõputi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles