Volinik: Põhja-Pärnumaa abivallavanema viis ametist autoost (3)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Põhja-Pärnumaa majandusosakonna juhataja Mait Talvoja sõnutsi on volikogu liige Raul Peetson süüdistanud teda eri asjades.
Põhja-Pärnumaa majandusosakonna juhataja Mait Talvoja sõnutsi on volikogu liige Raul Peetson süüdistanud teda eri asjades. Foto: Urmas Luik

Põhja-Pärnumaa vallavalitsusest lahkus ametist kolm aastat tegutsenud majandusjuhataja Mait Talvoja. Kui Pärnu Postimehele antud kommentaaris nimetas Talvoja ise töö ammendumist ja vallavanem Jane Mets väsimust, siis ühe voliniku arvates peitub lahkumise põhjus suunatud autohankes.

Tänavu märtsis koostas Põhja-Pärnumaa vallavalitsus hanke, liisimaks sõiduk, mida kasutaksid valla ametnikud. Volinikel tekkis küsimus, miks oli konkreetsetele automüüjatele saadetud hankesse kirjutatud näiteks, et kohustuslik peab olema soojendusega rool, nõlva­stardiabi, seitsmetollise ekraa­niga meediakeskus ja vähemalt 16tollise läbimõõduga rehvid. Maksimaalne teljevahe oli samuti märgitud millimeetri täpsusega. “Avastati, et hange kaldub ühe automargi suunas, ja see oli vastuvõtmatu,” selgitas Põhja-Pärnumaa volikogu liige Raul Peetson (valimisliit Ühine Koduvald).

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles