Riiukukkede rusikad välkusid

Pärnu Postimees
Copy
Foto: Remo Tõnismäe

Alanud nädala kahe päevaga on politseile laekunud neli teadet juhtumitest, kus käed lasti käiku ja korrakaitsjatel oli põhjust alustada uurimist.

Eile lõi Pärnu linna kortermajas 28aastane mees 38aastast tuttavat meest, kes sai viga.

Korrakaitsjatele anti eile teada pühapäeval toime pandud vägivallajuhtumist Saarde vallas, kus ühe korteri esikus lõi 33aastane mees 59aastast sookaaslast nii, et too sai rünnaku tagajärjel vigastusi. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Samuti anti eile teada, et reedel lõi seni tuvastamata isik Pärnus Vee ja Pika tänava ristmikul 24aastast meest. Selleski intsidendis sai kannatanu viga. Ka selle juhtumi täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Täna aga teatati politseile naiste kismast nädalavahetusel, kus seni tuvastamata naine lõi Pärnus eramus 40aastast sookaaslast. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Kõigi nelja vägivallajuhtumi suhtes alustati kriminaalmenetlust seadusepügala alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Teise inimese tervise kahjustamise, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles