Politsei leidis nädalapäevad tagasi jääauku kukkunud mehe surnukeha (3)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Politsei leidis jääauku kukkunud mehe surnukeha.
Politsei leidis jääauku kukkunud mehe surnukeha. Foto: Arvo Meeks

Enne jõule sai häirekeskus kõne murelikult linnakodanikult, kes oli märganud keset Pärnu jõge auku ja kahtlustas, et läbi jää võib olla vajunud inimene. Möödunud aasta viimasel päeval leidiski politsei jõest mehe surnukeha.

Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt avaldas, et 31. detsembri pärastlõunal alustati jõel sonariga otsinguid ja paaritunnise otsingu käigus leiti veest 30aastase mehe surnukeha. “Surnukehal väliseid vägivalla tundemärke ei olnud ja politseil ei ole alust tema surmas kahtlustada kuritegu,” märkis Kütt, lisades, et mehe surma täpse põhjuse selgitab lahang.

Pärnu piirkonnapolitseiniku Ragnar Randviiri sõnutsi tahtis mees suure tõenäosusega jalutada teisele poole kallast, kuid ühel hetkel vajus läbi jää. 

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht avaldas 23. detsembril, et kui päästjad mureliku linnakodaniku kõne peale sündmuskohale jõudsid, oli auk selleks ajaks juba kinni külmunud ning kedagi ei leitud.

Küll olid augu juures inimese isiklikud asjad – mehe jalats ja kõrvaklapid –, mistõttu asus politsei uurima, kas keegi võis jääauku kukkuda. Selleks kontrollis politsei kaamerasalvestisi ning otsis inimesi, kes nägid 21. detsembri pealelõunast kuni 22. detsembri keskpäevani Papiniidu silla juures kedagi jää peal liikumas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles