Kilingi-Nõmme lähedal rullus kaubik üle katuse (1)

Helen Clark
, Reporter
Copy
Kaubik rullus üle katuse ja sõidukis viibinud inimesed viidi tervisekontrolliks haiglasse, kust nad mõned tunnid hiljem kodusele ravile lasti.
Kaubik rullus üle katuse ja sõidukis viibinud inimesed viidi tervisekontrolliks haiglasse, kust nad mõned tunnid hiljem kodusele ravile lasti. Foto: Kilingi-nõmme Päästekomando

Täna pärastlõunal sai häirekeskus teate, et Saarde vallas Valga–Uulu maanteel on juhtunud raske liiklusõnnetus.

Kell 14.35 teavitati häirekeskust Valga–Uulu maantee 96. kilomeetril teelt välja sõitnud ja üle katuse rullunud kaubikust. Sõidukis oli kaks inimest, kes viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Õnneks teatas Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialist Margit Suhhostavets juba enne tööpäeva lõppu, et õnnetuses osalenud inimeste vigastused ei olnud tõsised ning nad pääsesid kodusele ravile.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk rõhutas, et teeolud on kõikjal Eestis täna äärmiselt rasked. Sajab tihedat lund, tuiskab ja kohati on teedel lumevaalud.

Et raskeid ilmastikutingimusi lubab veel eelolevaks õhtuks ja öökski, tuleb kõikidel liiklejatel olla ülitähelepanelik ja -ettevaatlik. “Palun võtame hoo maha, väldime järske manöövreid ja möödasõite ning tegeleme roolis vaid juhtimisega,” pöördus Keisk palvega liiklejate poole.

Tarktee.ee lehel Kilingi-Nõmme teekaamera pildi juures oli täna kella 15 ajal märge, et tee on seal jäine. Õhutemperatuur jäi kaks kraadi ja teepinnal kraad alla nulli. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles