Tarmo Miilits asub tööle kantslerina (1)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Tarmo Miilits on lõpetanud aastal 1988 Kilingi-Nõmme keskkooli. 
Tarmo Miilits on lõpetanud aastal 1988 Kilingi-Nõmme keskkooli. Foto: Sander Ilvest

Valitsus nimetas siseministeeriumi kantsleriks Saarde vallast Kilingi-Nõmmest pärit Tarmo Miilitsa.

Siseminister Kristian Jaani sõnutsi saab siseministeerium väga põhjalike sisejulgeolekuteadmistega kantsleri.

“Tarmol on suured kogemused siseturvalisuse ja -julgeoleku vallas nii Eestis kui rahvusvaheliselt. Tal on suurepärased teadmised valdkonnast ja pikk juhikogemus,” rääkis Jaani. “Usun, et tänu sellele on tema sisseelamine kiire ja dünaamiline. On selge, et praeguses keerulises olukorras, kus kantsleril tuleb kohe tegutsema hakata ja sisseelamisaeg on üürike, saab Tarmo Miilitsast hea partner nii mulle kui valitsemisala allasutustele.”

Miilits kinnitas, et on teadlik endale pandud suurtest ootustest ja valmis andma oma panuse siseturvalisuse loomisel. “Minu eesmärk on kasutada igati oma kogemusi nii kriisireguleerimise kui siseturvalisuse juhtimisel, et Eesti inimesed tunneksid end jätkuvalt turvaliselt,” märkis ta.

Vastne kantsler asub ametisse kohe.

Tarmo Miilits kinnitas, et on teadlik endale pandud suurtest ootustest ja valmis andma oma panuse siseturvalisuse loomisel.
Tarmo Miilits kinnitas, et on teadlik endale pandud suurtest ootustest ja valmis andma oma panuse siseturvalisuse loomisel. Foto: Sander Ilvest

Miilits on lõpetanud Kilingi-Nõmme keskkooli aastal 1988. 

Viimased neli aastat töötas ta kaitsepolitseis. Enne seda teenis neli aastat Euroopa Liidu politseimissiooni asejuhina Afganistanis, kus nõustas riigi siseministeeriumi politseireformi, korruptsiooniga võitlemise, kriminaaluurimise võimekuse tõstmise ning politseiluure arendamise asjus.

Varasemast on Miilitsal pikaajaline kogemus eri ametikohtadelt politsei- ja piirivalveametis, kus ta viimati töötas peadirektori asetäitjana korrakaitsepolitsei alal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles