Tuntud peakokk paneb ameti maha

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Ligemale kaheksa aastat Pärnu restoranides peakoka ametit pidanud Herkki Ruubel paneb ameti maha, kuid lubab suvepealinna kulinaariamaastikul suvel üllatusega tagasi olla.
Ligemale kaheksa aastat Pärnu restoranides peakoka ametit pidanud Herkki Ruubel paneb ameti maha, kuid lubab suvepealinna kulinaariamaastikul suvel üllatusega tagasi olla. Foto: Mailiis Ollino

Ligemale kaheksa aastat Pärnu kolmes restoranis peakoka ametit pidanud Herkki Ruubel kostitab järmisel kuul Ammende villas gurmaane oma viimase õhtusöögiga ja paneb pärast seda köögikuradi ameti maha.

“Olen üle seitsme aastat peakokana töötanud, gaasipedaal põhjas, ja leidsin, et vajan puhkust,” ütles Ruubel, tunnistades, et see amet on teda pisut läbi põletanud. “See kõik on tulnud mu tervise arvelt ja mõtlesin, et on vaja aeg natuke maha võtta. Olen oma karjääri jooksul kõik, mida olen teha tahtnud, Pärnus saavutanud. Ma ei näinud enam enda jaoks motivatsiooni restoranis töötada.”

Pikka puhkust Ruubel pidada ei plaani. Köögikupja sõnade kohaselt kavatseb ta puhata umbes kuu, mille jooksul jätkab ta kokaõpetajana Pärnumaa kutsehariduskeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles