Bussiühendus pealinnaga paraneb

Karl Hütt
, reporter
Copy
16. maist on Pärnu bussiühendus pealinnaga senisest veel parem.
16. maist on Pärnu bussiühendus pealinnaga senisest veel parem. Foto: Mailiis Ollino

Kuna peagi algab puhkuste aeg, lisavad bussifirmad järjest uusi reise, tänu millele paraneb bussiühendus Pärnu ja Tallinna vahelgi. 

Maist muutus Tallinna ja Pärnu vaheline bussiliiklus senisest veel tihedamaks, sest Taisto Liinid lisasid sõidugraafikusse mõlemal suunal kaks väljumisaega.

Kui praegu toimuvad need reisid nädala lõpus, siis 16. juunist on lisabussid käigus iga päev.

Samuti lisab Lux Express 16. maist iga nädal uusi reise peamistele põhiliinidele, mis ühendavad pealinna Pärnu, aga ka Haapsalu, Võru, Kuressaare ja Kärdlaga.

Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos ütles, et aprilli tulemused kinnitasid: märtsis tehtud otsus jätta pileti hind samaks oli õige. “See on aidanud koroonakriisi taandumisel reisijad taas meie bussidesse tuua,” märkis ta.  

Nii oli tänavune aprill Lux Expressile edukas nii siseriiklikus kui rahvusvahelises liiniveos. “Eesti-sisestel liinidel lähenesime sõitjate arvult möödunud aasta juuli tulemusele ja lõpetasime aprilli esimest korda nõnda, et jäime alates möödunud aasta kõrghooajast kasumisse,” avaldas Roos. 

Lux Expressi lähituleviku üks eesmärke on tagada nii sise- kui välisliinidel küllaldane liinimaht, et kõik soovijad saaksid suvisel tippajal mugavalt reisida siis, kui neil vaja on.

Seepärast väljuvad Lux Expressi bussid 16. maist Pärnust Tallinna kümme korda päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles