Pildid ⟩ Võimuläbirääkimistel osalejad: Oleme jõudnud peenhäälestuseni

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Täna ennelõunal istusid läbirääkimiste laua taga Romek Kosekranius, Vahur Mäe ja Silver Smeljanski valimisliidust Pärnu Ühendab, Isamaa esindajad Siim Suursild ja Andres Sooniste ning reformierakondlased Jüri Lebedev ja Marika Valter.
Täna ennelõunal istusid läbirääkimiste laua taga Romek Kosekranius, Vahur Mäe ja Silver Smeljanski valimisliidust Pärnu Ühendab, Isamaa esindajad Siim Suursild ja Andres Sooniste ning reformierakondlased Jüri Lebedev ja Marika Valter. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul Estonia spaahotelli konverentsikeskuses alanud kõnelused Pärnu uue võimuliidu üle on valimisliidu Pärnu Ühendab, Reformierakonna ja Isamaa esindajate kinnitusel edenenud seitsmepenikoormasaabastega ja jõudnud peaaegu finišisirgele.

Isamaa delegatsiooni liikme Siim Suursilla hinnangul on läbirääkimised olnud töised ja tõsised.

“Kindlasti ei sarnane need seriaalis “Kaardimaja” nähtud episoodiga, kus kaks Ameerika presidenti kinniste uste taga poolteist tundi popkorni sõid ja telekat vaatasid ja siis ajakirjanike ette jõudes seletasid, kui põhjalikke vaidlusi nad riigi tuleviku pärast pidasid,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles