Pärnu Postimees valis parimad

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks valiti Sirle Matt. Tiitliga kaasneb Ene Tapferi kuju "Muusa".
Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks valiti Sirle Matt. Tiitliga kaasneb Ene Tapferi kuju "Muusa". Foto: Mailiis Ollino

Ajaleht lööb igal aastal kaasa Pärnumaa vingeimate ettevõtete, tugevamate mõjuisikute, sporditähtede, vabatahtlike panustajate jms valimistel. Läinud nädalavahetusel pöörasime aga pilgu sissepoole ja pärjasime parimaid kolleege.

Tagasivaatega 2022. aastale nimetati Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks Sirle Matt.

"Sirlel on terav ja kriitiline pilk. Nii nagu ajakirjanikul olema peab. Ta võtab teha teemasid, mis nõuavad julgust ja süvenemist. Sirle annab kolleegidele asjalikku tagasisidet ja huvitub ka ise sellest, mida kolleegid tema tööst arvavad," iseloomustasid teda kaastöötajad

Pärnu Postimehe aasta ajakirjanik 2022 Sirle Matt.
Pärnu Postimehe aasta ajakirjanik 2022 Sirle Matt. Foto: Mailiis Ollino

Sirle Matil ilmus eelmise aasta jooksul palju häid lugusid alates eksperimentidest ja lõpetades tõsiste uudislugudega. Näiteks "Keset Pärnut varitseb kortermajade juures plahvatusoht", "Kui kuum on tänaval ja rannas tegelikult?", "Kriisivaru hankimine on paras matemaatika. Millest elada, kui poodi enam ei pääse?". Samuti on ta oma selgete seisukohtadega panustanud arvamusküljele, näitena lugu "Linnavõim soosib punn-põhja-mentaliteeti".

Postimees Grupi Pärnu kontori aasta töötaja Taimi Tõnismann (keskel) koos teiste klienditeeninduse meeskonna liikmetega.
Postimees Grupi Pärnu kontori aasta töötaja Taimi Tõnismann (keskel) koos teiste klienditeeninduse meeskonna liikmetega. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Postimehe kontoris töötab teistegi Postimees Grupi osakondade inimesi ja nii valitakse peale parima ajakirjaniku ka kontori aasta töötaja. Selleks osutus Taimi Tõnismann, kes on lehe kohalik esindusisik. Nimelt töötab Tõnismann Pärnu Postimehe klienditeeninduses ja kohtub igal tööpäeval lugejatega. Tema töö on vormistada lehetellimusi, võtta vastu kuulutusi ja tellijaid küsimuste korral aidata.

"Jääb rahulikuks ja sõbralikuks ka siis, kui klient tuleb ennast välja elama. Olgu põhjuseks hinnatõus, mittesobiv artikkel või sisumuudatus. Meie firma rõõmus visiitkaart. Ta peab taluma inimestega suheldes kurbust, viha ja rõõmu," kõlas mõni iseloomustus Tõnismanni kohta.

Meeleolukas pidu toimus Pärnumaa kutsehariduskeskuse restoranis Pärnaõis.
Meeleolukas pidu toimus Pärnumaa kutsehariduskeskuse restoranis Pärnaõis. Foto: Mailiis Ollino

Aasta töötaja hääletusel sai teise koha läinud aastal veel Pärnu kontoris maakonnalehtede müügiüksuse juhina töötanud Lisett Heil, kes nüüd on suundumas uuele ametikohale Postimees Grupi peamajas. Kolmandaks tuli küljendaja ja vaba aja rubriigi toimetaja Kristjan Lepa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles