Ratastooliga pääseb Pärnus peagi mereni

Karl Hütt
, reporter
Copy
Tagant vasakult Ave Nõmmik (ratastooli klubi juhatuse liige), Liina Markson (PLRK tulevane president) ja Mare Koppel (ratastooli klubi liige) loodavad, et heade inimeste abiga saavad ratastoolis inimesed peagi hõlpsamalt rannamõnusid nautida. 
Tagant vasakult Ave Nõmmik (ratastooli klubi juhatuse liige), Liina Markson (PLRK tulevane president) ja Mare Koppel (ratastooli klubi liige) loodavad, et heade inimeste abiga saavad ratastoolis inimesed peagi hõlpsamalt rannamõnusid nautida. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi Pärnu rand on väga populaarne puhkuse ja rannamõnude nautimise paik, on liikumispuudega inimestel olnud keeruline vette pääseda. 

Pärnu ratastooli klubi liige Mare Koppel rääkis, et ratastooliga ta seni päris mereni pääsenud ei ole, sest olemasolevad laudteed lõpevad pehmes liivas.

Varsti peaks olukord aga märgatavalt paranema, sest randa on plaanis rajada ratastoolidele tee liival ja madalas merevees, varikatuse ja kõva pinnaga istumisala, tõstemehhanismid ujuva ratastooli tarbeks ja veel mitu teist lahendust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles