Tunnusta tegijat Kohaliku elu edendajaid saab esitada regionaalmaasika konkursile

Pärnu Postimees
Copy
Regionaalmaasikad annavad juuni lõpus Stenbocki majas üle peaminister Kaja Kallas ja regionaalminister Madis Kallas.
Regionaalmaasikad annavad juuni lõpus Stenbocki majas üle peaminister Kaja Kallas ja regionaalminister Madis Kallas. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Rahandusministeerium ootab kandidaate iga-aastasele  Regionaalmaasika konkursile, kus tunnustatakse kohalike algatuste eestvedajaid.

Sobiv kandidaat on möödunud aastal hakkama saanud väljapaistva regionaalarengut toetava algatuse või teoga. Näiteks on edendatud piirkonna majandust töökohtade loomise või piirkonnaspetsiifiliste toodete ja teenuste pakkumise kaudu. Samuti on oodatud tegevus, mis muul moel on aidanud piirkonda arendada või säilitada ja tutvustada selle eripära.

Seega, auhinna võib pälvida kõige väljapaistva eest, millel on olnud suur mõju regionaalarengule.

Kandidaate võivad 29. maini vastava veebivormi kaudu esitada  kõik organisatsioonid, riigiasutused ja omavalitsused. Kandidaatide suhtes piiranguid ei ole. Kandidaat või esitaja võib olla naaber, kohalik ettevõte, MTÜ või kohalik omavalitsus.

Laekunud ettepanekuid hindab regionaalministri moodustatud komisjon, kes esitab tunnustusettepanekud regionaalministrile. Regionaalmaasikad annavad juuni lõpus pealinnas Stenbocki majas üle peaminister Kaja Kallas ja regionaalminister Madis Kallas.

Mullu pälvis ühe viiest auhinnast panuse eest Pärnu lennujaama lennukaardile viimisse Andrus Aljas, tunamullu tunnustati Regionaalmaasikaga Pärnu kesklinnas asuvat koostöötamiskeskust Forwardspace (idu)ettevõtjatele ja vabakutselistele kontorikoha ja inspireeriva töökeskkonna pakkumise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles