Ringkonnakohus jättis Inge Pullatile mõrva eest mõistetud 16aastase vangistuse jõusse, aga naine jääb veel vabadusse

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Kohtuistung Andres Pullati, Inge Pullati ja Aivo Vološini üle peeti esmalt Viru maakohtus. Nii kohtualused kui prokuratuur kaebasid maakohtu otsuse edasi.
Kohtuistung Andres Pullati, Inge Pullati ja Aivo Vološini üle peeti esmalt Viru maakohtus. Nii kohtualused kui prokuratuur kaebasid maakohtu otsuse edasi. Foto: Margus Ansu

Tartu ringkonnakohus jättis muutmata Viru maakohtu käesoleva aasta 16. märtsil tehtud otsuse, millega Inge Pullat mõisteti süüdi mõrvas ja laibarüvetamises, Aivo Vološin mõrvas, kehalises väärkohtlemises ja laibarüvetamises ja Andres Pullat laibarüvetamises. Tapetu oli kurjategijate 49aastane sugulane Maie.

Tartu ringkonnakohtule esitasid maakohtu otsuse kohta apellatsioonid kõik süüdistatavad, prokuratuur ja kannatanu.

Prokuratuur taotles Andres Pullati rahalise karistuse tühistamist ja tema karistamist toimepandu eest vangistusega. Inge Pullat ja Andres Pullat soovisid, et nad süüdistustes õigeks tunnistataks. Aivo Vološin taotles talle määratud karistuse vähendamist ehk mitte üle nelja aasta aasta vangistust. Kannatanu soovis Inge Pullati vahistamist ja Andres Pullati karistamist aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles