Kuldse Kodu tänaval pussitas seni tuvastamata inimene meest

Pärnu Postimees
Copy
Siinsed korrakaitsjad said aastavahetuse aegu paarkümmend väljakutset.
Siinsed korrakaitsjad said aastavahetuse aegu paarkümmend väljakutset. Foto: Urmas Luik

Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt ütles, et Pärnumaal sai politsei 31. detsembrist 1. jaanuarini paarkümmend väljakutset ehk pea niisama palju kui mullu samal ajal.

Kuigi väljakutsete hulk aastavahetusel oli võrreldav tavaliste päevadega, sai politsei aastavahetusel võrreldes eelmise aastaga rohkem teateid lähisuhtevägivallast: kahe päevaga kokku kaheksa. “Õnneks enamikus neis keegi vigastada ei saanud ja tegemist oli omavaheliste arusaamatuste ja alkoholi liigtarvitamisest tulenenud konfliktidega,” lausus Kütt. Kriminaalmenetlust tuli alustada aga 42aastase mehe suhtes, kes 1. jaanuaril lõi Pärnus kortermajas oma eksabikaasat, 39aastast naist.

30. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Kuldse Kodu tänaval lõi seni tuvastamata inimene 43aastast meest noaga. Mees sai viga ja viidi haiglasse. Juhtunu täpseid asjaolusid selgitatakse.

Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt (vasakul) ütles, et politsei sai aastavahetusel võrreldes eelmise aastaga rohkem teateid lähisuhtevägivallast.
Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt (vasakul) ütles, et politsei sai aastavahetusel võrreldes eelmise aastaga rohkem teateid lähisuhtevägivallast. Foto: Urmas Luik

Aastavahetusel oli politsei kõikjal Eestis väljas suuremate jõududega, et rahustada liiklust ja kontrollida autojuhtide kainust. Nädalavahetusega tabati roolist kokku seitse alkoholi tarvitanud juhti, kellest ühe suhtes alustati kriminaalmenetlust, ülejäänute puhul algatati väärteomenetlus.

Autojuhtide kainuses veendumiseks korraldas politsei ka eraldi reide. 31. detsembril ja 1. jaanuaril kontrolliti kokku 329 autojuhti nii Pärnus, Sindis kui Lääneranna vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles