PILDID Pärnu Postimehe pere jagas kolleegipreemiaid

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks valiti Kristo Niglas ja Postimees Grupi Pärnu kontori aasta töötajaks Liis Vilde.
Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks valiti Kristo Niglas ja Postimees Grupi Pärnu kontori aasta töötajaks Liis Vilde. Foto: Mailiis Ollino

Postimees Grupi Pärnu kontori rahvas veetis läinud reede õhtu kontserdimajas, nautides kultuuri ja vaadates läinud aastale tagasi. Tunnustati ka väljapaistvaid kolleege.

Kontorisisese ankeetküsitluse tulemusena valiti aasta töötajaks Postimees Grupi maakonnalehtede printreklaami reklaamimüügi projektijuht Liis Vilde. Kolleegid iseloomustavad teda kui positiivset ja energilist inimest, kes ühtlasi on empaatiline ja aus. Liisil jagub sageli kaastöötajatele häid sõnu ja vahel poetab ta justkui päkapikk teiste töölaudadele minikingitusi.

Aasta töötaja valimisel sai teise koha büroo assistent Ave Lohk. Kolmas oli Pärnu Postimehe multimeedia toimetaja Grete-Liisa Sihver.

Pärnu Postimehe aasta ajakirjanikuks valisid toimetuse juhid Kristo Niglase. Niglas on rõõmsameelne ning läbi ja lõhki meeskonnamängija. Ajakirjanikuna on ta ambitsioonikas ja kartmatu. Niglase läinud aasta töödest on toimetusest väljaspoolgi kiidusõnu pälvinud reportaaž “Kuidas maitseb kormonaut?” ja arvamuslugu “Kas linnavolinik ei peaks mõtlema ametivahetusele?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles