Haigla lasteosakond sai poeketilt 4000 eurot

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Pärnu haigla töötajad on 4000eurose toetuse eest annetajatele tänulikud.
Pärnu haigla töötajad on 4000eurose toetuse eest annetajatele tänulikud. Foto: Selver

Heategevuskampaaniaga “Koos on kergem” kogus Selver kõikjal Eestis raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Pärnu haigla heaks kogunes 4000 eurot, mis läheb imikute intensiivraviosakonda soojenduslambi soetamiseks.

“Soojalambi eesmärk on säilitada vastsündinu normaalne kehatemperatuur, eriti kui laps on enneaegne või vajab lisahoolitsust,” selgitas Pärnu haigla ülemämmaemand Merilin Tilk.

Selveri juht Kristi Lomp ütles, et on au olla Eesti ühe pikema traditsiooniga heategevuskampaania eestvedaja. “Eesmärk on aidata kaasa laste tervishoiu parandamisele ja kutsuda ühiskonda üles abistama ja märkama. Heade klientide, Selveri töötajate ja koostööpartnerite abiga täidame seda missiooni juba 21. korda,” ütles Lomp.

“Koos on kergem” kestis 14. novembrist 31. detsembrini. Selveri klientidel oli kampaania ajal võimalik osta heategevuseks helkur või jõuluehe, annetada kaupluses sularaha või skannida ostupuldil vastav kood.

Aastate jooksul on poekett koos Eesti inimestega annetanud lastehaiglatele või haiglate laste- ja sünnitusosakondadele ligemale 1,4 miljonit eurot. Seekord koguti 101 500 eurot. Suurima annetuse saavad tänavu Tallinna lastehaigla toetusfond (63 000 eurot) ja Tartu ülikooli kliinikumi lastefond (10 500 eurot).

Mullu annetati Pärnu haiglale sama kampaania lõppedes 7200, tunamullu 4000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles